Sommerfugle

Kontakt os

Klippigården

Klostervang 46
6200 Aabenraa

Tlf.: 73768588
E-mail:
klippigaarden@aabenraa.dk

Åbningstider

Mandag  06:30 - 16:30
Tirsdag    06:30 - 16:30
Onsdag   06:30 - 16:30
Torsdag   06:30 - 16:30
Fredag     06:30 - 15:30

Sommerfugle

Sommerfuglene har alderen ca. 3,5-5 år.  Når børnene starter ved sommerfuglene kender de til hverdagen i Klippigården. Vores primære grupperum er det, vi kalder “fællesrummet”.

For os er det vigtigt at det at øve sig skal blive en naturlig del af barnet. Det betyder også at vi øver os i at prøve igen når vi fejler og siger ”pyt”..

Vi følger og videreudvikler børnenes naturlige nysgerrighed. På den måde arbejder vi med emner/projekter hvor vi fordyber os og følger børnenes egne bidrag og initiativer.

Det kan være motorik, hvor vi ofte benytter os af skoven og dets naturlige terræn. Vi klipper, klistrer, tegner, maler og andet som er med til at styrke finmotorikken.

Vi øver selvhjulpenhed, da det at kunne selv er med til at øge selvværdet og selvtilliden, indimellem kræver det at man øver mange gange.

Vi har et læsehjørne, hvor vi læser højt fra bøger, men også børnene har mulighed for selv at sidde med en bog, vi har ”ude bøger” som vi bruger på legepladsen.

Børnenes egen leg prioriteres meget højt, da det er i legen børnene begynder at finde ud af hvem de er og hvordan andre ser dem. Desuden er det i legen de eksperimenterer, bearbejder og spejler oplevelser. Derudover har vi i rutinerne og legen fokus på sociale relationer, det at skiftes til at være den styrende, vente på tur, at børnene lærer de sociale (spille) regler, vise hensyn, hjælpsomhed, omsorg og regler i spil/aktiviteter

Vi samarbejder med mini-sommerfuglene og med Skovhytten – så vi sikrer den gode overgang i hele huset.

Information

Klippigården børnehave
Klostervang 46
6200 Aabenraa

Tlf.:73768588
E-mail: klippigaarden@aabenraa.dk

En del af:

 

Har du spørgsmål eller lignede?

3 + 14 =