Forældresamarbejde

Kontakt os

Klippigården

Klostervang 46
6200 Aabenraa

Tlf.: 73768588
E-mail:
klippigaarden@aabenraa.dk

Åbningstider

Mandag  06:30 - 16:30
Tirsdag    06:30 - 16:30
Onsdag   06:30 - 16:30
Torsdag   06:30 - 16:30
Fredag     06:30 - 15:30

Forældresamarbejde

Hvis det skal lykkes at skabe nogle glade, harmoniske og selvstændige børn, er det nødvendigt at have et tæt samarbejde forældre og personale imellem. Det gode og respektfulde forældresamarbejde er noget vi vægter højt i Klippigården. Personale og forældre har ansvaret for et godt samarbejde, det er jo personalets arbejdsplads og jeres barns dagligdag. Det giver styrke.

Det er vigtigt, du er tryg, når du går fra institutionen – så hvis dit barn er ked af det, er du altid velkommen til at ringe og høre, hvordan det går. Vi er åbne, ærlige og parate, når vi snakker med jer forældre. Den daglige kontakt er vigtig. Vi vil gerne vide, om der er sket noget specielt, siden I var her sidst, ligesom vi vil fortælle jer, hvis der er sket noget specielt i løbet af dagen.

Vores arbejdsforhold kan gøre, at vi kan virke travle og pressede, når I afleverer eller henter jeres barn. Men til trods for disse situationer, handler samarbejdet om fælles ansvar, nemlig at sikre, at jeres barn trives og udvikler sig. Hvis akutte problemer opstår, er I velkomne til at komme og få en snak i enerum.

Vi afholder flere arrangementer i løbet af året og vi glæder os over at kunne dele disse oplevelser med jer og jeres børn.

Samtaler

Alle familier tilbydes et hjemmebesøg inden barnet starter i Klippigården.

Derudover tilbydes alle forældre følgende samtaler:

–     En 3 måneders samtale (trivsels samtale) (Ved opstart i vuggestuen og igen 3 mdr. efter start i BH)

–     En samtale september/oktober når barnet er startet i Skovhytten.

–     En samtale i marts/april inden barnet starter i skole.

Derudover kan i som forældre altid bede om en samtale hvis i føler der er behov for det. Ligesom vi som personale også kan have behov for at vi mødes. Vi taler åbent om vores oplevelser omkring barnet, og på den måde får vi alle mulighed for at hjælpe, vejlede og støtte barnet, hvor det har mest brug for det.

Arrangementer

Vi afholder to årlige forældremøder. I september hvor der bl.a. er valg til bestyrelsen samt i april hvor vi samles om et fagligt tema. f.eks madmod og madglæde, forældre samarbejde eller lign.

Derudover er der i løbet af året bl.a. “åbent hus”, forældrekaffe, arbejdsdag og meget mere.

Her har i mulighed for at opleve jeres børn sammen med deres venner samt lære de andre familier at kende. Det kan være med til at styrke samarbejdet mellem forældre i Klippigården.

Information

Klippigården børnehave
Klostervang 46
6200 Aabenraa

Tlf.:73768588
E-mail: klippigaarden@aabenraa.dk

En del af:

 

Cover for Klippigården - vuggestue og børnehave
429
Klippigården - vuggestue og børnehave

Klippigården - vuggestue og børnehave

Velkommen til Klippigården.
Her på siden kan du holde dig opdateret om hvad der sker i daginstitu

Fælles julesamling i klippigården, som Sommerfuglene arrangeret🎄🤶🏻🎅🏼 vi sang på loftet sidder Nissen og der lå en lille pebernød🎶🎵 #kulturæstestikogfællesskab #børnefællesskaber #dannelseogbørneperspektiv ... See MoreSee Less
View on Facebook
Selvom det bare er mandag, kan vi godt lege at det er fredag😎🎶💃 ... See MoreSee Less
View on Facebook
Igår havde vi fælles hygge ved bålet nede i skoven🔥 Vi havde nemlig i torsdags fået et postkort, og sørme om det ikke var fra Nisserne😳🤭 Der stod, at de var på vej til os, i tog🤩 Vi havde hørte de måske var med toget kl. 10. Vi ventede spændt, og da toget kørte forbi, så vi noget blive smidt af, - og nogle så en rød hue🎅🏻🤷🏼‍♀️ Og rigtig nok lå der en kuffert bag nogle træer med Nisserne i🎅🏻🧑🏼‍🎄 Vi glæder os til december måned, hvor Nisserne skal bo hos os❤️ Vi sluttede af med popcorn og varme kakao med skumfiduser ved bålet🥰✨🔥 ... See MoreSee Less
View on Facebook
I går var græshopperne og sommerfuglene henne på brandstationen og pynte juletræ 🎄 Vi brugte stigen til at nå de allerøverste grene og da vi var færdige, tændte vi juletræet og dansede om det😁 #julehygge #julesange ... See MoreSee Less
View on Facebook
Jule-bageri med Græshoppe- og Sommerfuglebørn ❤️🎄🎅🏻#Socialudvikling #alsidigpersonligudvikling #kulturæstetikogfællesskab #kropogsanser ... See MoreSee Less
View on Facebook